הוסף עוד ₪399.00 כדי להנות ממשלוח בחינם
מקציפים במיקסר את החמאה עם הסוכר במשך כחצי דקה.
מוסיפים את החלמונים ומערבבים.
מוסיפים תמצית וניל וחלב ומערבבים.
מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומערבבים עם המיקסר.
לאחר מכן לשים מעט עם הידיים עד לקבלת בצק אחיד, רך ונוח לעבודה. אם הבצק יוצא דביקיש להוסיף מעט קמח תופח, אם הבצק יוצא יבש יש להוסיף כמה כפות חלב בהדרגה ולפי הצורך.
מחממים תנור מראש ל175 מעלות
פורשים נייר אפיה על משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי של כחצי ס"מ
קורצים עיגולים בקוטר של כ4 ס"מ
מרפדים את התבנית בנייר אפיה ומניחים את העוגיות במרווחים קלים
אופים בתנור במשך 9-10 דקות עד שהעוגיות מתייצבות אך עדיין רכות.
מניחים לעוגיות להתקרר לגמרי.
לאחר שהעוגיות התקרו הופכים את מחיצתן ומניחים על כל עוגיה כחצי כפית ריבת חלב.
סוגרים עם עוגיה נוספת ולוחצים-מה שגורם לממרח לצאת לשולי העוגיה וזה בעצם "הדבק" שמאפשר לקוקוס להידבק.
מגלגלים בקוקוס ומגישים.
שומרים בקופסא בטמפרטורת החדר.