שירות לקוחות: 02-5452030 א׳-ה׳: 9:00-19:00

משלוחים לכל הארץ  

(חינם בקניה מעל 300 ש"ח)

close

הזמנת ב - 0.00 ₪

הוסף עוד ₪300.00 כדי להנות ממשלוח בחינם

סל הקניות שלך ריק כרגע.

מתכונים, מדריכים ורעיונות

קינוח ביסקוויטים אישי

אופן הכנה

קינוח ביסקוויטים אישי:

מצרכים:
  • 200 גרם פתי בר מפוררים
  • 500 מל קצפת צמחית
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • חבילת אינסטנט פודינג שוקולד
  • סירופ שוקולד פרווה
  • לקישוט: שוקולד מריר מגורד/אבקת קקאו
אופן ההכנה:

מקציפים בשתי קערות נפרדות: בקערה אחת קצפת עם אינסטנט פודינג וניל ובקערה השנייה קצפת עם אינסטנט פודינג שוקולד עד לקבלת שתי קצפות יציבות.
מניחים שכבה של פירורי הביסקוויטים בתתית הגביע ומזלפים מעט סירופ שוקולד.
יוצקים שכבה של קצפת כהה- אינסטנט פודינג שוקולד.
מניחים שכבה נוספת של פירורי הבסקוויטים.
יוצקים שכבה של קצפת בהירה-וניל
מפזרים מעל שוקולד מריר מגורד/אבקת קקאו
מכניסים להקפאה ל3 שעות לפחות עד התקררות מלאה של הקצפות.
מומלץ להוציא מהמקפיא כ15 דק' לפני ההגשה.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו וקבלו את המבצעים החמים ביותר ישירות למייל לפני כולם