שירות לקוחות: 02-5452030 א׳-ה׳: 9:00-19:00

משלוחים לכל הארץ  

(חינם בקניה מעל 300 ש"ח)

close

הזמנת ב - 0.00 ₪

הוסף עוד ₪300.00 כדי להנות ממשלוח בחינם

סל הקניות שלך ריק כרגע.

מתכונים, מדריכים ורעיונות

מתכון לטירמיסו

מתאים לתבנית 32x25

אופן הכנה

מתכון לטירמיסו:

מצרכים:
  • 300 גר' בישקוטים
לקרם גבינה:
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 38%
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס חלב
  • 250 גר' גבינה לבנה 9/5%
  • 250 גר' מסקרפונה
  • כפית תמצית וניל
לטבילת הבשקוטים:
  • כף גדושה נס קפה מגורען
  • כפית גדושה סוכר
  • 1/2 כוס מים חמין
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 כף ליקר קפה-לא חובה.
  • לקישוט: אבקת קקאו/שוקולד מגורד רצוי מריר.
אופן ההכנה:
הכנת הקפה:

מערבבים הכוס את כל החומרים של הקפה עד להמסה מלאה של הסוכה ושופכים לקערה.

הכנת הקרם:

מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, חלב, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת קצפת יציבה יחסית.
מוסיפים את הגבינות-הלבנה והמסקרפונה ומערבבים בעזרת בלון ההקצפה כ15 שניות.
עד שהגבינות נטמעות בקצפת.

הכנת הטירמיסו:

טובלים כמחצית מהבישקוטים בקפה משני הצדדים טבילה קצרה.
ומסדרים בתבנית.
מעל יוצקים מחצית מהקרם ומשטחים בצורה אחידה.
טובלים בקפה את הבישקוטים שנותרו ומסדרים שכבה מעל הקרםץ
יוצקים את הקרם שנותר מעל הבישקוטים ומפזרים שוקולד מריר מגורד או אבקת קקאו, יש לפזר מעט לפני ההגשה.
עוטפים בניילון נצמד או בנייר כסף ומאחסנים במקרר להתייצבות לפחות ל6 שעות , עדיפות ללילה.

הרשמה לניוזלטר

הרשמו וקבלו את המבצעים החמים ביותר ישירות למייל לפני כולם