עגלת הקניות ריקה כרגע.

מתכונים, מדריכים ורעיונות

מתכון לנשיקות מרנג ממותגות

נשיקה מרנג ממותגות בעזרת שקף טרנספר הפכו כבר מזמן לשם דבר בעולם האפייה הישראלי, המקצועי והחובבני כאחד.

היום יותר מתמיד, מגוון טכנולוגיות מעולם האפייה אשר היו זמינות בעבר רק לקונדיטוריות עלית, זמינות לכל דורש ובמחירים לכל כיס.

אז רגע, מה זה בעצם נשיקות מרנג מממותגות?את קציפת המרנג הנקראת גם "נשיקות" אנחנו בטוחים שאתם כבר מכירים. אז איך ממתגים אותן? היום בעזרת הדפסה על שקף הנקרא "שקף טרנספר" אשר עליו ניתן להדפיס, בעזרת צבעי מאכל, כל גרפיקה שרק תרצו, החל מהקדשות לאירועים ספציפיים, דמויות מוכרות ואהובות, לוגו העסק שלכם, מסרים ובעצם כל מה שעולה בדעתכם. ניתן להעביר בתהליך פשוט את הגרפיקה שהודפסה בעזרת צבעים אכילים הישר אל נשיקות המרנג.

רכיבים

אופן הכנה

מצרכים ל- 1 נשיקות קטנות בקוטר 2.5 ס”מ:

  • 4 חלבונים מביצה L
  • 250 גרם סוכר לבן
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • שקף טרנספר איכותי

מתכון:

  • שמים את החלבונים בערת זכוכית יחד עם 25 גרם סוכר לבן.
  • מניחים את הקערה על סיר מים חמים שיושב על הכיריים בכדי לאחד את החלבונים יחד עם הסוכר ולהמיסו.
  • בוחשים את התערובת 10 דקות ללא הפסקה כדי שלא תצא לנו חביתה.
  • לאחר 10 דקות מעבירים את הבלילה למיקסר ומקציפים על מהירות בינונית/מהירה עד שיש לנו קצפת ועוצרים.
  • מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים לעוד 2 דקות נוספות עד שהקצפת חזקה ויציבה מאוד.
  • מניחים שקף טרנספר בתוך תבנית אפייה
  • מזלפים את הקצפת על שקף הטרנספר
  • דופקים קלות את התבנית על שולחן בכדי לוודא היצמדות הקציפה לשקף הטרנספר בצורה אחידה.
  • מכניסים את התבנית עם שקף הטרנספר לתנור שחומם מראש לטפמפרטורה של 80 מעלות צלזיוס על טורבו למשך שעתיים וחצי לפחות.

בתאבון

הרשמה לניוזלטר

הרשמו וקבלו את המבצעים החמים ביותר ישירות למייל לפני כולם