בראוניז קפה עם קרם
מתאים לתבנית מלבנית 20X30
הוסף עוד ₪399.00 כדי להנות ממשלוח בחינם
מתאים לתבנית מלבנית 20X30
מחממים תנור ל18 מעלות ומשמנית את התבנית.
מניחים בקערה את קוביות השוקולד והשמן וממיסים במיקרוגל במשך 30 שניות.
מערבבים לתערובת חלקה.
בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הסוכר.
מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים.
מוסיפים 2 כפות מים, קמח, קקאו, ונס קפה ומערבבים.
עד לתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים במשך 2 דק' עד שקיסם יוצא יבשאו עם פירורים לחים.
מכינים את הסירופ:
מחממים בסיר קטן על הגז רבע כוס מים עם כף סוכר ומערבבים במשך 2-3 דקות עד שהסוכר נמס לגמרי.
כשהעוגה מוכנה יוצקים מעליה את הסירופ באופן שווה ומניחים לעוגה להתקרר לטמפ' החדר.
הכנת קרם הקפה:
מקציפים מיכל שמנת במשך חצי דקה. מוסיפים חלב פודינג ונס קפה וממשיכים להקציף עד קבלת קצפת יציבה מאוד.
מכניסים לשקית זילוף עם צנטר משונן ומכניסים למקרר עד התקררות העוגה.
לאחר שהעוגה התקררה לגמרי חותכים לריבועים שווים ומעל כל ריבוע מזלפים קרם.
אפשר לשמור במקרר עד 3-4 ימים.