מתכון לטירמיסו
מתאים לתבנית 32x25
הוסף עוד ₪399.00 כדי להנות ממשלוח בחינם
מתאים לתבנית 32x25
מערבבים הכוס את כל החומרים של הקפה עד להמסה מלאה של הסוכה ושופכים לקערה.
מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, חלב, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת קצפת יציבה יחסית.
מוסיפים את הגבינות-הלבנה והמסקרפונה ומערבבים בעזרת בלון ההקצפה כ15 שניות.
עד שהגבינות נטמעות בקצפת.
טובלים כמחצית מהבישקוטים בקפה משני הצדדים טבילה קצרה.
ומסדרים בתבנית.
מעל יוצקים מחצית מהקרם ומשטחים בצורה אחידה.
טובלים בקפה את הבישקוטים שנותרו ומסדרים שכבה מעל הקרםץ
יוצקים את הקרם שנותר מעל הבישקוטים ומפזרים שוקולד מריר מגורד או אבקת קקאו, יש לפזר מעט לפני ההגשה.
עוטפים בניילון נצמד או בנייר כסף ומאחסנים במקרר להתייצבות לפחות ל6 שעות , עדיפות ללילה.