הוסף עוד ₪399.00 כדי להנות ממשלוח בחינם
מקציפים בשתי קערות נפרדות: בקערה אחת קצפת עם אינסטנט פודינג וניל ובקערה השנייה קצפת עם אינסטנט פודינג שוקולד עד לקבלת שתי קצפות יציבות.
מניחים שכבה של פירורי הביסקוויטים בתתית הגביע ומזלפים מעט סירופ שוקולד.
יוצקים שכבה של קצפת כהה- אינסטנט פודינג שוקולד.
מניחים שכבה נוספת של פירורי הבסקוויטים.
יוצקים שכבה של קצפת בהירה-וניל
מפזרים מעל שוקולד מריר מגורד/אבקת קקאו
מכניסים להקפאה ל3 שעות לפחות עד התקררות מלאה של הקצפות.
מומלץ להוציא מהמקפיא כ15 דק' לפני ההגשה.