מתכון לעוגה בגביעי גלידה
מתכון ל 15-20 גביעי שוקולד
הוסף עוד ₪399.00 כדי להנות ממשלוח בחינם
מתכון ל 15-20 גביעי שוקולד
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים עם כף\מטרפה את הביצים עם הסוכר
מוסיפים שמן ומים חמים ומערבבים.
מערבבים בנפרד את השוקולית ואבקת האפיה ומוסיפים לתערובת.
מערבבים קלות עד לתערובת אחידה מסדרים את הגביעים על תבנית ובעזרת מצקת יוצקים את התערובת בגובה של 3/4 מהגביע.
מומלץ לעבוד מהר כדי שהגביעים לא יתרככו מהתערובת.
מכניסים לתנור ואופים במשך כ25 דקות
בקיסם אמור לצאת פירורים לחים
מוציאים מהתנור ומצננים בחוץ מעט.