הוסף עוד ₪399.00 כדי להנות ממשלוח בחינם
מחממים מראש תנור ל 180 מעלות , חשוב שהתנור יהיה חם
ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה ומערבבים עד איחוד מלא.
מומלץ להשתמש בקערה גדולה שתכיל את כל המצרכים.
מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים.
מוסיפים קמח ומערבבים.
מוסיפים ביצה אחת ומערבבים ביצה שניה ושוב מערבבים.
חשוב לוודא שהביצים נטמעות היטב בתערובת.
משמנים עטרות נייר\תבנית שקעים ויוצקים את התערובת לגובה של כ2/3 מהתבנית עצמה.
מוסיפים את מטבעות השוקולד שבחרנו באמצע הבלילה שיצקנו.
מכניסים לתנור ואופים במשך 10-12 דקות, עד שהצדדים אפויים בפנים נוזלי ומלמעלה יש קרום אפוי.
מגישים חם.