הוסף עוד ₪399.00 כדי להנות ממשלוח בחינם
ממיסים בסיר או במיקרוגל את החלב עם החמאה.
שמים בקערה: קמח, סוכר ומלח ומערבבים.
יוצקים עליהם את החלב והחמאה ומערבבים עד תערובת אחידה.
מוסיפים לתערובת את הביצים ומערבבים עד קבלת בלילה חלקה ללא גושים. ניתן לסנן את התערובת במסננת עם חורים קטנים קטנים על מנת שהתערובת תהיה חלקה לגמרי.
משאירים במקרר את הבלילה למשך כחצי שעה.
מחממים מחבת טפלון/מחבת משומנת עם מעט חמאה ויוצקים את הבלילה למחבת עם מצקת של מרק.
מזיזים את המחבת מצד לצד בעוד הבלילה "חיה" על מנת לשטח את הקרפ לדקיקות מקסימלית.
מטגנים כחצי דקה/דקה עד ששולי הקרפ מתייבשים ונוצרות בועות.
הופכים לחצי דקה נוספת ומוציאים מהמחבת.
מקפלים את הקרפ לחצי עיגול מורחים עליו ממרח שוקולד שאוהבים, אגוזים, סוכריות… וכל מה שאוהבים ומקפלים שוב למשולש ובתאבון!