עגלת הקניות ריקה כרגע.

מתכונים, מדריכים ורעיונות

מתכון לעוגת תפוזים אוורירית

אופן הכנה

מתכון לעוגת תפוזים אוורירית:

תבנית אינגליש קייק
מצרכים:
  • 2 ביצים
  • 66 גר’ סוכר
  • 80 מ”ל שמן
  • 120 מ”ל תפוזים סחוט טבעי
  • קליפה מגוררת מחצי תפוז
  • 140 גר’ קמח לבן
  • 6 ג’ אבקת אפיה
  • לזיגוג: 2 כפות אבקת סוכר וכף מיץ תפוזים
אופן ההכנה:

מחממים תנור מראש ל180 מעלות ומשמנים תבנית איגליש קייק
מערבבים בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית
את הביצים עם הסוכר במשך חצי דקה
מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש במשך 25-30 דקות
בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הזיגוג
מערבבים 2 כפות אבקת סוכר עם כף מיץ תפוזים עד לתערובת חלקה.
שהעוגה מוכנה יוצקים את הזיגוג מעליה ומחכים שתתקרר
ניתן להכפיל כמויות ב2 ולהכין בתבנית מלבנית בגודל 22 על 31
זמן האפיה עשוי להתארך ב40 דק’

הרשמה לניוזלטר

הרשמו וקבלו את המבצעים החמים ביותר ישירות למייל לפני כולם