הוסף עוד ₪399.00 כדי להנות ממשלוח בחינם
מקציפים את השמנת המתוקה במשך כחצי דקה
מוסיפים חלב,סוכר, פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים בעזרת כף בתנועות קיפול
טובלים בסקוויטים בחלב טבילה קצרה ומסדרים שכבה בתבנית
יוצקים מעל כשליש מקרם הגבינה מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ומסיימים בקרם גבינה
מפוררים מעל שוקולד שאוהבים , עוטפים בנייר כסף
ושומרים במקרר כ4 שעות לפחות לפני ההגשה
מומלץ להכין יום קודם