הוסף עוד ₪399.00 כדי להנות ממשלוח בחינם
מערבבים בקערה קמח, קורנפלור ואבקת אפיה
מוסיפים סוכר ומערבבים
מוסיפים ביצה, שמן ותמצית וניל. מערבבים בעזרת כף ואח"כ לשים מעט עד לקבלת בצק אחיד
במידה והבצק יוצא פירורי יש להוסיף 2 כפות מים בהדרגה.
מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים בנייר אפיה את התבנית
מרדדים את הבצק בין שני נייר אפיה לעלה דק אבל לא מדי.
קורצים עיגולים בעזרת קורצן או כוס קטנה הפוכה בקוטר של 5 ס"מ מניחים במרכז כל עיגול כפית ממרח שוקולד
סוגרים כל עיגול למשולש ומהדקים היטב את השוליים
כדי שלא יפתחו בזמן האפיה. אופים במשך 14-15 דקות עד הזהבה קלה מאוד.
מוציאים מהתנור ומצננים בחוץ – העוגיות מתקשות ומקבלות פריכות לאחר צינון.