מערבבים בקערה קמח, קורנפלור ואבקת אפיה
מוסיפים סוכר ומערבבים
מוסיפים ביצה, שמן ותמצית וניל. מערבבים בעזרת כף ואח”כ לשים מעט עד לקבלת בצק אחיד
במידה והבצק יוצא פירורי יש להוסיף 2 כפות מים בהדרגה.
מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים בנייר אפיה את התבנית
מרדדים את הבצק בין שני נייר אפיה לעלה דק אבל לא מדי.
קורצים עיגולים בעזרת קורצן או כוס קטנה הפוכה בקוטר של 5 ס”מ מניחים במרכז כל עיגול כפית ממרח שוקולד
סוגרים כל עיגול למשולש ומהדקים היטב את השוליים
כדי שלא יפתחו בזמן האפיה. אופים במשך 14-15 דקות עד הזהבה קלה מאוד.
מוציאים מהתנור ומצננים בחוץ – העוגיות מתקשות ומקבלות פריכות לאחר צינון.